Contact

Last van opborrelend water? Of loopt het water simpelweg niet meer door?

Laat uw verstopte afvoer snel vakkundig reinigen door ontstopper Geert Moernaut

Krijgt u uw afvoer zelf niet meer ontstopt door bijvoorbeeld even de sifon leeg te maken of door met een rubberen ontstopper te werk te gaan? Dan is het dringend tijd dat u een professionele ontstopper opbelt! In de wijde omtrek van Bornem (Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en Antwerpen) is Geert Moernaut de specialist die u zeker en vast verder kan helpen. Wij reinigen uw verstopte afvoer in een oogwenk!

Indien mogelijk vermijden wij breekwerk. Zo kunnen we bijvoorbeeld door middel van camera inspectie te weten komen waar de oorzaak van het probleem zich bevindt. Daarna reinigen we uw leidingen aan de hand van professionele materialen.

Dankzij onze ontstoppingsservice zal uw in een wip weer opgelucht kunnen ademhalen. Letterlijk en figuurlijk, want wij verlossen uw woning van hinderlijke geurtjes, opborrelend afvalwater enzoverder.

Prijs-kwaliteit: altijd in verhouding

U kan altijd beroep op ons doen. Ook voor dringende depannages staan wij paraat. Maar steeds zijn onze tarieven in verhouding met de geleverde kwaliteit. En wij gaan altijd voor het beste resultaat!

Wenst u (dringend) beroep te doen op onze ontstoppingsdienst? Aarzel dan geen moment langer en bel ons nu op!

Contacteer ons!
03 500 12 04