Contact

Een regelmatige reiniging van uw beerput? Slim idee!

Laat uw septische put tijdig reinigen door ontstopper Geert Moernaut

Vermijd verstoppingen, geurtjes, overlopend of naar boven borrelend afvalwater: kies ervoor om uw septische put op tijd en stond te laten reinigen.

Iedereen heeft wel een septic tank geïnstalleerd. Deze is nodig om alle afvalwater op te vangen en te zuiveren. Dat gebeurt door middel van een natuurlijk rottingsproces. Een reiniging van uw septische put is nodig omdat er soms te veel slib in kan zitten, dat blokkades met zich meebrengt.

In regio Bornem (Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant) biedt ontstopper Geert Moernaut de reinigingsservice waar u naar op zoek was. Wij zorgen ervoor dat al het slib dat de afvoer van uw septische tank blokkeert, verwijderd wordt. Zo kan alles weer vlot stromen!

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid

Onze reinigingsdienst gaat steeds erg proper te werk en hanteert een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Bovendien zijn wij erg flexibel en schieten wij meteen ter hulp wanneer dit nodig is.

De frequentie van de reinigingen hangt af van de grootte van de put. Reken erop dat u uw septische tank om de paar jaar moet laten zuiver maken.

Voorkom problemen, bel ons vandaag nog op! Wij helpen u met veel plezier verder.

Contacteer ons!
03 500 12 04