Contact

Last van vieze geurtjes in huis?

Of erger nog: van zware verstoppingen? Schakel meteen ontstoppingsdienst Geert Moernaut in!

Een verstopping is behoorlijk hinderlijk. Niet alleen wordt u belet in uw dagelijkse routine, maar een verstopte afvoer of leiding brengt ook heel wat geurhinder en zelfs overloop met zich mee. Gelukkig kan u 7 dagen op 7 rekenen op onze rioolservice! Bij dringende gevallen schieten wij zelfs meteen ter hulp voor een snelle depannage.

Onze ontstoppingsdienst is actief in de wijde omgeving van Bornem, zowel in Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen als Antwerpen. Wij werken met professionele hulpmiddelen en zullen breekwerk steeds proberen te vermijden. Daarom maken we bijvoorbeeld ook gebruik van camera inspectie.

Wil u verstoppingen en overloop voor zijn en wenst u uw septische put laten leeg te maken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden: u kan dan beroep doen op onze ruimdienst.

Een persoonlijke aanpak

Bij Geert Moernaut gaan wij prat op een persoonlijk service en een aanpak op maat van uw specifieke probleem. Klanttevredenheid dragen wij hoog in het vaandel.

Is uw afvoer verstopt? Spoelt uw toilet niet meer door? Borrelt het water omhoog in uw gootsteen? Wacht niet langer, maar bel ontstoppingsservice Geert Moernaut meteen op!

Contacteer ons!
03 500 12 04